Často kladené otázky

FAQ – Často kladené otázky

 

V Ambiente Apartments sa snažíme o čo najpohodovejší priebeh ubytovacieho procesu. Krátko pred príchodom dostanú naši hostia Online check-in email, prostredníctvom ktorého sa dostanú k údajom svojej rezervácie a do systému nahrajú svoje osobné údaje. Za predpokladu, že online check-in je dokončený, dostanú naši hostia v deň príchodu inštrukcie emailom ako sa ubytovať a aký kód použiť na otvorenie boxu, v ktorom sú uložené kľúče alebo aký kód použiť na otvorenie apartmánu či vchodu do budovy (závisí to od typu apartmánu a budovy).

Tým, že aktuálne ponúkame len bezkontaktné formy ubytovania sa, neskorý príchod na apartmán nie je problém. Za predpokladu, že online check-in je dokončený a inštrukcie ako sa ubytovať sú prijaté emailom, čas ubytovania sa po 15:00 je flexibilný a v závislostí od možností hosťa.

  • CHECK-IN 15:00 – 19:00
    Pokiaľ mate záujem ubytovať sa skôr ako začnú naše ubytovacie hodiny, prosím, kontaktujte Ambiente Apartments tím vopred.  V prípade, že to kapacity umožňujú, je možné ubytovať sa aj v skoršom čase a to s doplatkom vo výške 35 EUR.
  • CHECK OUT do 10:00 
    Pokiaľ máte záujem o neskoršie odubytovanie, prosím, kontaktujte Ambiente Apartments tím, kvôli prekontrolovaniu dostupnosti apartmánu. Neskoršie odubytovanie je možné potvrdiť až v posledný deň Vášho ubytovania a najneskôr je možné apartmán opustiť o 14:00, s doplatkom vo výške 35 EUR.

Náš štandardný čas odubytovania je do 10:00.

Spôsob odubytovania sa väčšinou dohodneme s našimi hosťami pri procese ubytovania alebo v rámci emailovej komunikácie vopred. Každý objekt má k dispozícii tzv. Self Check-out Box, kde môžete jednoducho vložiť kľúče po odchode z apartmánu.

Ak v špeciálnom prípade dostaneme depozit v hotovosti, proces odubytovania prebehne za osobnej účasti jedného z členov tímu Ambiente Apartments. Je dôležité, aby ste nás informovali v akom čase si prajete apartmán opustiť, aby v dohodnutom čase mohola prísť na apartmán naša chyžná.

Aktuálne nie je možné objednať si raňajky.

Apartmány v našom portfóliu sú striktne nefajčiarske. Fajčenie je zakázané aj na balkónoch či terasách, ktoré prináležia apartmánu.

Parkovanie máme k dispozícii v každej rezidencii okrem Námestia SNP 21.

Upozorňujeme, že počet parkovacích státí je limitovaný a vzťahuje sa naň extra príplatok. V prípade dlhodobého prenájmu (1 mesiac a viac) je možné poskytnúť parkovanie za zvýhodnenú cenu.

Aktuálne nie je možné uskladniť batožinu v priestoroch Ambiente Apartments.

Bezpečnostný depozit vo výške min. 100 EUR je potrebné zablokovať na Vašej karte pri nástupe na apartmán ako garanciu pred prípadným poškodením. Ambiente Apartments tím môže navýšiť hodnotu bezpečnostného depozitu v závislosti od počtu osôb, ktoré na apartmán prichádzajú alebo v závislosti od typu apartmánu. Depozit sa uvoľní po Vašom odubytovaní v prípade, že bolo na apartmáne všetko v pôvodnom stave, bez poškodení a porušení našich pravidiel. V prípade poškodenia apartmánu, straty kľúčov, porušenia pravidiel, si Ambiente Apartments vyhradzuje právo depozit zadržať.

Ak bol bezpečnostný depozit zadržaný na karte a po Vašom odchode bolo všetko na apartmáne v poriadku, depozit bude uvoľnený a korektnú výšku zostatku na účte je možné vidieť v rámci 3 – 5 pracovných dní.

Ak dôjde k nálezu škôd na apartmáne po Vašom odchode, Ambiente Apartments tím urobí z nálezu fotodokumentáciu a vyanalyzuje náklady za poškodenie, o ktoré bude ponížená výška Vášho bezpečnostného depozitu.

V Ambiente Apartments je možné pobyt uhradiť dvoma spôsobmi. Našich hostí prosíme, aby si pred príchodom vyplnili Online Check-in, ktorý je súčasťou potvrdenia rezervácie a v rámci ktorého bezpečne nahráte do nášho systému údaje vašej platobnej karty. Tá je byť následne použitá na úhradu pobytu a iných služieb. Akceptujeme viaceré typy platobných kariet Visa, Mastercard alebo Maestro bez poplatku za uskutočnenie platby týmto spôsobom.

Takisto je možné platiť bankovým prevodom vopred.

Cena pri jednotlivých typoch apartmánov zahŕňa DPH, finálne upratovanie a upratovanie raz za týždeň, v prípade dlhodobejšieho ubytovania, poplatky za vodu, elektriku, posteľnú bielizeň, uteráky, základné čistiace prostriedky a toaletné potreby. Cena nezahŕňa mestskú daň vo výške 1,70 EUR, ktorá sa vzťahuje na osoby nad 18 rokov. Cena rovnako nezahŕňa extra služby a produkty, ktoré môžu byť doobjednané ako doplnkové služby.

Cena ubytovania zahŕňa finálne upratovanie a upratovanie raz do týždňa, ak zostanete s nami viac ako 7 nocí. V prípade potreby je možné objednať si extra upratovanie za príplatok 20 EUR.

Hneď ako obdržíme platbu za ubytovanie, môžeme vystaviť faktúru a dokument potrebný pre požiadanie o víza. Pre tieto účely potrebujeme od našich hostí nasledujúce informácie:

  • mená hostí, ktorí potrebujú víza dokument
  • adresy hostí
  • čísla pasov hostí
  • dátumy narodenia hostí

Prosím, kontaktujte priamo Ambiente Apartments tím ohľadom Vašej požiadavky.

V prípade, že sa rozhodnete svoj pobytu u nás predĺžiť, Ambiente Apartments tím s radosťou skontroluje dostupnosť daného apartmánu. Ak je apartmán pre potenciálny predĺžený termín dostupný, dohodneme sa len na spôsobe doplatenia ceny pobytu. Ak naopak apartmán dostupný nie je, poskytneme čo najvhodnejšiu alternatívu ubytovania.

Ubytovanie s domácim zvieratkom je predmetom konzultácie pred nástupom na apartmán a je umožnené len vo výnimočných prípadoch dlhodobých pobytov (1 mesiac a viac). V prípade, že je takýto pobyt odsúhlasený, je možné, že sa na túto službu budú vzťahovať aj extra príplatky.

Počas procesu rezervovania apartmánu alebo krátko po ňom, je možné objednať si niekoľko extra produktov alebo služieb v rámci voľby doplnkové služby.

  • Transfer z/na letisko/vlakovú stanicu
  • Detská postieľka
  • Ubytovanie extra osoby (príprava prístelky)
  • Parkovanie
  • Naplnenie chladničky
  • Nespresso s kapsulami
  • Fľaška vínka
  • Pivový balíček
  • Upgrade apartmánu

Ak by ste mali akékoľvek ďalšie otázky, prosím, kontaktujte priamo Ambiente Apartments tím.

 

Pre účely rezervácie letiskového transfera je potrebné poskytnúť nám nasledujúce informácie:

  • meno hosťa, ktoré môžeme použiť na uvítaciu tabuľku
  • číslo letu a letisko
  • čas príletu
  • počet osôb

Prosím, zašlite nám tieto informácie emailom na office@ambiente-apartments.sk

Je naším potešením spolupracovať s novými vlastníkmi. Dôležitá je pre nás lokalita apartmánu, počet izieb, možnosti parkovania, vybavenie, očakávaný mesačný nájom a takisto aktuálne fotografie apartmánu. Prosím, kontaktujte Ambiente Apartments tím – sales@ambiente-apartments.sk pre viac informácií.

Ak máte viac otázok, neváhajte nás kontaktovať na office@ambiente-apartments.com alebo telefonicky na +421 911 615 502