29 júla, 2020

NOVÝ PENTHOUSE K VAŠIM SLUŽBÁM.

Áno, vieme… je to komplikované obdobie a “biznis” nejde tak ako pred COVID-19. Ale netreba hádzať flintu do žita, ale naopak sa posnažme urobiť pre druhých viac. Sú to nové podmienky podnikania, nové správanie sa zákazníkov a nečakané personálne zmeny. No ľudia sú tvory prispôsobivé a dokážu sa adaptovať asi ku všetkému. Aj v Ambiente Apartments pracujeme s tým, čo máme a podnikáme o to húževňatejšie.

Rozhodli sme sa vniesť nový vietor do našej spoločnosti, do nášho porfólia a predovšetkým k našim klientom. Pripravili sme si niečo špeciálne, niečo jedinečné a dychberúce. Urobili sme radosť sebe a našim klientom. Našim diamantom v ponuke sa stal nový dizajnový penthouse v našej najobľúbenejšej lokalite.

LOKALITA

Apartmány na Janáčkovej ulici sú najvyhľadávanejšími z nášho porfólia. Lokalita je skvelá vďaka viacerým výhodám. V prvom rade ide o centrum mesta. Pešo sa dostanete ako do historickej časti Bratislavy, tak aj do biznis štrvrte ako je napríklad Twin City.

Budova s apartmánmi sa nachádza v slepej ulici a tak sa aj frekventovaná časť mesta stáva dokonale tichou.

Prostredie je veľkorysé ako pre rodiny s deťmi, tak aj pre športových nadšencov. Penthouse sa totiž nachádza len pár minútiek chôdze od krásnej Medickej záhrady. Môžete tam piknikovať, behať, užiť si kávu v kaviarničke, alebo nechať deti na preliezkach.

Každý si tu nájde to svoje 🙂

VÝHODY UBYTOVANIA

Ešte kým sa dostanem k samotnému apartmánu na najvyšom poschodí, tak by som rada poukázala na výhody budovy, v ktorej sa penthouse nachádza.

Je to smart budova, ktorá poskytuje mnoho vymožeností, ktoré vám zjednodušia život. Začína sa to parkovaním. To môžete využiť priamo v garáži, ktorú si otvoríte špeciálne vygenerovaným kódom, ktorý zadáte pri vstupe na číselníku. Týmto istým spôsobom si môžete otvoriť aj rampu priamo pred budovou a zaparkovať na vonkajšom státí.

Pomocou vygenerovaného kódu si otvoríte aj vstupné dvere do budovy a taktiež priamo do apartmánu. Kľúče jednoducho nepotrebujete. Celý objekt je vybavený kamerovým systémom, takže je postarané aj o bezpečnosť. Výťah je taktiež samozrejmosťou.

Na apartmánoch sa nachádza podlahové kúrenie, klimatizácia, zariadená kuchyňa, spotrebiče a pekné interiérové zariadenie. Taktiež tu hostia nájdu tablet s inštruktážnymi videami na obsluhu spotrebičov, možnosť online check-inu a pestrú ponuku zliav a benefitov pre využitie napríklad požičovne áut, využitia raňajok či rôznych produktových balíkov.

PENTHOUSE

A tu sa dostávame k čerešničke na torte. Na našej klientele nám záleží a neustále sa snažíme zlepšovať vo svojich službách a ponuke. Preto vám, našim hosťom, prinášame niečo nové a krásne aj v období, kedy to nie je všetko také úplne jednoduché. Posunuli sme našu laťku opäť vyššie a to až na to najvyššie poschodie – na penthouse 🙂

Do nášho porfólia sme priniesli mezonet nachádzajúci sa na najvyššom poschodí. Je dizajnovo zariadený a očarí vás svojou vzdušnosťou, priestrannosťou a nápaditou jednoduchosťou. Áno, slovné spojenie, ako nápaditá jednoduchosť, je trochu zvláštne, ale pre tento apartmán celkom výstižné. V jednoduchosti je krása a v minimalizme je vzdušnosť, ktorá aspoň mne dodala pocit slobody a voľnosti. Ten apartmán je jednoducho dýchateľný a pritom vôbec nie strohý a chladný.

Zakaždým rohom vás niečo prekvapí. Všade niečo objavíte, či už zaujímavú sklenenú skriňu, úchvatnú sprchu v stede miestnosti, alebo šikovne skryté spotrebiče. Celkom by ma zaujímalo, že kde by ste hľadali práčku a či by ste ju vôbec našli 🙂

SPODNÉ POSCHODIE

K apartmánu na najvyššom poschodí sa dostanete samozrejme výťahom. Otvoríte dvere a vstúpite do priestoru medzi obývacou miestnosťou a kuchyňou. Už pri prvom pohľade zistíte, že tento apartmán je proste iný. Mňa očarila kombinácia dreva a použitých farieb. Je to presne tá harmónia, ktorá vám navodí pocit domova už pri prvých krokoch.

Zaoblená kuchynská linka je úchvatná a priestranná. Poskytuje krásny priestor ako na varenie, tak aj  na stolovanie. Jej zaoblenie umožňuje to, že keď vedľa seba sedíte viacerí, tak sa stále navzájom vidíte.

Na druhej strane miestosti sa nachádza obývacia miestnosť, ktorá je oddelená zrkadlovou skriňou. Opäť je to veľkorysý priestor s pohodlnou sedačkou, veľkou TV a východom na balkón. Na tomto spodnom poschodí nájdete ešte 3 menšie spálne, ideálne ako detské izby. Ich zariadenie je jednoduché a v odtieňoch bielej.

Úžasný je mäkkučký koberec, ktorý nájdete vo všetkých detských izbách a samozrejme aj v spálni. Je taký príjemný, že by ste si do neho zaborili bosé nohy vždy, keď idete okolo. Každý hosť, ubytovaný v tomto apartmáne, s radosťou a pocitom objaviteľa, rád vyskúša kúpeľňu, do ktorej sa dostanete len zo spálne. Nachádza sa v nej drevený šatník, umývadlo, toaleta a priamo v strede miestnosti sa pýši voľne stojatá sprcha. V kúpeľni sa nachádza množstvo okien, takže budete príjemne prekvapený množstvom denného svetla. Z oboch strán apartmánu sa nachádzajú balkóny, na ktoré môžete vstúpiť zo všetkých miestností, okrem kúpeľní. Na tomto poschodí sa ešte nachádza samostatná toaleta a ďaľšia samostatná kúpeľňa s vaňou.

Vzadu za kuchynskou časťou sa nachádzajú krásne drevené schody, ktorými sa dostanete na horné poschodie. Tu sa nachádza priestor ideálny na prácu, alebo naopak na oddych. Ako všade, tak aj v týchto priestoroch je neuveriteľne veľa prirodzeného svetla. Všade je vôňa dreva, ktorá je veľmi príjemná a nevtieravá.

Nakoniec vojdete dverami na terasu, ktorá má rozlohu 160 m2. Cez deň je tam krásny výhľad z oboch strán. Môžete si prezrieť Slavín, Kamzík, ale aj “bratislavské mrakodrapy”.

Rána strávené na tejto terase vám umožnia vychutnať si pocit “prítomného okamihu”.

Tento penthouse má celkovú rozlohu približne 370 m2 a je úchvatný. Veríme, že si nájde svoju klientelu, ktorá ocení jeho dizajn, prevedenie, atmosféru, priestrannosť a nápaditosť. Vychutnajte si možnosti, ktoré apartmán ponúka a bývajte ako “pôžitkár”.