7 júla, 2020

OTVÁRAME MOŽNOSTI NOVÝM SPOLUPRÁCAM.

V AMBIENTE APARTMENTS SA NATÁČAL VIDEOKLIP S ELIŠKOU RUSKOVOU.

V Ambiente Apartments máme široké portfólio pekne zariadených apartmánov v centre  mesta Bratislavy. Preto nie je pre nás ničím ojedinelím, keď nás oslovujú rôzne iné spoločnosti na spoluprácu, v ktorej by využili priestory našich apartmánov, či vkusne zariadenej recepcie. Tieto spolupráce si vždy dôkladne vyberáme, nakoľko nám záleží na zachovaní úrovne Ambiente Apartments a nepoškodení našich apartmánov.

Dostali sme podnet na poskytnutie apartmánu na natáčanie videoklipu. Išlo o spoluprácu mladého slovenského interpréta Esa a českú finalistku Superstar Elišku Ruskovú. Tento druh spolupráce neberieme na ľahkú váhu a vždy zvážime všetky aspekty, či už tie pozitívne, ale aj negatívne. Berieme na vedomie, že šírenie ochorenia COVID-19, malo dosah na všetky druhy podnikania a showbiznis rozhodne nebol výnimkou. Preto sme sa rozhodli po prvýkrát otvoriť dvere Ambiente Apartments kamerám a natočiť časť videoklipu priamo u nás. Na jednej strane sme ako Ambiente tím zažili niečo nové a na strane druhej sme podali pomocnú ruku mladému kreatívnemu tímu ľudí, ktorí sa nachádzali či už pred, alebo za kamerou.

AKO SA TO ZAČALO

Našou dlhodobou klientkou je mladá a nadaná tanečníčka Cynthia Tothova. Nakoľko pozná našu flexibilitu a ochotu podporiť dobré a zaujímavé projekty, tak poskytla náš kontakt mladému kreatívnemu kameramanovi s veľmi charakteristickým a umeleckým videním. Kameraman Robo “Abdul” Belej je človek s citom pre obraz a po telefonáte s ním, sme sa rozhodli pre spoluprácu.

Poskytol nám všetko čo sme potrebovali pre dôveru pri natáčaní videoklipu a zobrazení značky Ambiente Apartments. Dostali sme podrobný scenár so všetkými obrazovými detailami. Vedeli sme presný postup, aká technika bude na apartmáne a aj koľko ľudí sa zúčastní nakrúcania.

OSOBNÉ STRETNUTIE

Po zaslaní všetkých potrebných detailov, sme si dohodli osobné stretnutie spojené s obhliadkou apartmánov, ktoré mali byť využité za účelom natáčania scén. Navrhli sme apartmány, ktoré boli dostupné a najviac vhodné pre nakrúcanie.

Osobnostne sme si veľmi “sadli” a tak dohadovanie a dolaďovanie detailov prebiehalo veľmi príjemne, rýchlo a ústretovo. Prešli sme si všetky priestory a dohodli sa na finálnych apartmánoch a aj na poskytnutí parkovacieho státia a časového harmonogramu prác.

SAMOTNÉ NAKRÚCANIE

Deň pred natáčaním boli kameramanovi Robovi zaslané všetky inštrukcie, ktoré sa týkali prístupu do apartmánov a ku možnosti parkovania. Celý tím prišiel v natáčací deň na apartmán, rozložili si techniku, vizážistka upravila Elišku Ruskovú a doladili si priestor podľa svojich potrieb. Všetko bolo pripravené a začalo sa natáčanie scén. Hudba hrala, Eliška spievala a všetci mali dobrú náladu. Celé nakrúcanie sa nieslo v pozitívnej, kreatívnej a vo vysmiatej energii. Kameraman Robo Belej menil techniku podľa záberov, ktoré mal naplánované a všetko išlo až prekvapivo “hladko”. Ani sme sa nenazdali a čas nám ubehol medzi prstami. Už bolo potrebné zmeniť lokalitu pre ďaľšie zábery. Interiér bol vybavený, techniku zbalili a celý tím opustil naše priestory.

PO NAKRÚCANÍ ELIŠKY RUSKOVEJ

Natáčanie sa skončilo. To pre nás znamenalo už len jedno. Apartmán bol nepoškodený a nahlásený na recepciu ako otvorený. Chyžná z Ambiente Apartments tak mohla opäť vstúpiť na apartmán, upratať ho a pripraviť pre ďaľších hostí. Čistý a upravený apartmán tak bol opätovne nahlásený ako dostupný a otvorený v systéme pre ďalšie rezervácie.

Tak takýto je celkový postup. Ambiente Apartments si odniesol nové skúsenosti a pozitívne pocity z veľmi príjemnej spolupráce. Pomohli sme podporiť mladých ľudí a pekný projekt. Už teraz sa tešíme a dohadujeme možnosti nasledujúcich spoluprác. Veď o to vlastne ide, ak sú obe strany zodpovedné a komunikácia prebieha s ľahkosťou, tak sa otvárajú dvere k novým možnostiam. Náš tím v Ambiente Apartments už svoje dvere otvoril a už teraz sa nevieme dočkať na tie ďaľšie.