18 marca, 2020

14 dní v karanténe? Dá sa to aj v pohodlí.

Ocitli ste sa v situácii, kedy potrebujete stráviť 14 dní v karanténe a ochrániť tak svojich najbližších? Vírus s názvom Covid 19 zmenil náš každodenný život zo dňa na deň. Uzatvorili sa hranice, obchody, z ulíc vymizol život a nakupovať chodíme len so zahalenou tvárou. To všetko sú opatrenia, ktoré musí každý jeden z nás rešpektovať a správať sa zodpovedne. To znamená ochrániť tak seba a svojich najbližších. Slováci vracajúci sa na Slovensko nemali čas sa na situáciu pripraviť a mnohí tak prichádzajú za svojou rodinou, pre ktorú to predstavuje značné zdravotné riziko.

Spoločnosť Ambiente apartments by v tejto ťažkej dobe rada podala pomocnú ruku a ponúkla svoje ubytovacie zariadenia.

Ochrániť seba a svoje okolie znamená prísť do kontaktu s minimálnym počtom ľudí. Ambiente apartments ponúka ubytovanie v plne zariadených apartmánoch, ktoré sú modernou technológiou prispôsobené na bezkontaktný proces check-inu a check-outu.

Nie je nutné prečkať 14 dní karantény bez pohodlia. Vieme to umožniť aj inak a bez toho, aby bolo potrebné opustiť apartmán. Rezervácia a platba prebehne online, apartmány sú bezkľúčové a vydezinfikované ozónom a dezinfekčnými prostriedkami. Stravu a oblečenie doručíme a prichystáme na apartmán vopred v spolupráci s rodinnými príslušníkmi.

V karanténe môžu Slováci v pohodlí pracovať, oddychovať či študovať. Čaká ich čistý apartmán, wifi, TV a komfort. Taktiež si tam sami navaria a operú. Za týchto podmienok to skúsme brať ako neplánovanú dovolenku bez rodiny, veď za 14 dní budeme už všetci spolu.

karantena ubytovanie