22 mája, 2019

Smart & Green Living

Najnovším prírastkom do portfólia Ambiente je tridsať apartmánov v modernej budove na Janáčkovej ulici v Bratislave. Nesú príznačný názov Smart and Green Living, pretože ubytovanie sa v nich je úžasne jednoduché a vďaka mnohým technickým vymoženostiam je bývanie aj eco-friendly.

Apartmány sú v prevádzke od jesene 2018. Bytový dom, v ktorom sa nachádzajú je novo postavený a tak je vhodný aj pre náročnejších biznis klientov. Interiér je moderný, nachádza sa tu nový výťah a vstup do budovy je na kód, tak ako aj vstup do samotného bytu. Toto Vám ušetrí miesto v kabelke a stres zo stratenia kľúčov, za ktoré by ste inde zaplatili depozit. Nespornou výhodou tohto systému je aj to, že pokiaľ si urobíte online check-in, tak ušetríte veľa času, pretože sa nemusíte zastaviť v našom welcome pointe. Avšak, ak by nastali nejaké komplikácie, alebo by ste sa potrebovali ohľadom niečoho osobne poradiť, tak je vzdialený iba 7 minút chôdze od domu.

Nie len vstup do bytu je elektronický, ale aj ovládanie osvetlenia či umývačky riadu. Vďaka mobilnej aplikácii, ktorú si môžete zdarma stiahnuť na odporúčanie nášho tímu, si môžete cez telefón ovládať napríklad aj klimatizáciu a podlahové kúrenie. V celom dome je samozrejme vysokorýchlostné Wi-Fi pokrytie takže s pripojením na internet nie je najmenší problém.

Napriek tomu, že apartmány sa nachádzajú v Starom Meste, kde jeho obyvatelia, ale aj návštevníci, dennodenne bojujú o parkovacie miesta, na Janáčkovej sa s týmto problémom našťastie nestretnete. Všetky parkovacie miesta pred budovou sú v správe Ambiente, a tak klienti naozaj nemusia riešiť hľadanie, či platenie prehnane vysokých poplatkov za parkovanie v meste. Dokonca sa v bytovom dome nachádza aj garáž. Toto sa celkovo radí k najväčším výhodám ubytovania v Ambiente. Všetky byty sa nachádzajú v centre a takmer ku každému prislúcha parkovanie.

Nesporným a veľkým plusom je opäť centrálna poloha a tiché prostredie Janáčkovej ulice. Je jednosmerná a premávka je tu minimálna. Výborná dostupnosť je jednou z vecí, ktorú ocení každý. Len pár minút chôdze a ocitnete sa na električkovej či trolejbusovej zastávke a v tesnej blízkosti sa tiež nachádza Twin City a autobusová stanica Mlynské Nivy. Oddýchnuť si môžete aj v Medickej záhrade, ktorá je „za rohom“. Neďaleko sa nachádza obchodný dom MY, ale aj kino Lumiere a pešia zóna s množstvom reštaurácii, kaviarní a obchodov.

Útulná atmosféra apartmánov je tvorená novým a moderným zariadením. Stretnete sa tu s funkčným škandinávskym štýlom, ktorý je veľmi obľúbený a nadčasový. Kombinácia prírodných materiálov a teplých farieb vytvára príjemný dojem a navodzuje pocit domova. Deluxe kategória ponúka aj terasku, ktorá sa dá pekne využívať najmä v teplejších mesiacoch. O poriadok a čistotu sa starajú naše šikovné chyžné, vďaka ktorým sú byty a ich zariadenie veľmi dobre udržiavané a tak dlhodobo všetko vyzerá ako čisto nové.

Ak zvažujete kvalitné, pohodlné a inteligentné ubytovanie v Bratislave, či už na víkendový výlet, alebo dlhodobý pracovný pobyt, Ambiente apartments na Janáčkovej ulici sú tou správnou voľbou.

 

K. D.